Ze Strusiem w herbie
Następny tydzień to spotkanie z piwami z browaru De Struise Brouwers. I to chyba wszystko w tym temacie, bo cóż można we wstępie jeszcze więcej powiedzieć skoro ich piwa to z reguły top topów, a jak sobie jeszcze chwilkę poczekały w piwnicy nooooo ...
Urbain Coutteau (piwowar)
"Nie ma kompromisu w kwestii jakości. Oznacza to użycie najświeższych możliwych składników i poświęcenie czasu na fermentację i przechowywanie".
"Nigdy nie ignorujemy nowych rozwiązań, nie dlatego, że chcemy być modni, ale dlatego, że chcemy robić to lepiej".
I tak, w poniedziałek Pannepot Reserva 2010, na wtorek przewidziana jest recenzja Sint Amatus 12 Vintage 2011. We środę kilka słów o Blue Monk Special Reserve 2013, a w czwartek Pannepot 2014. Piątkowe popołudnie umili recenzja Kabert Aged In Port Barrels, no a na zakończenie tygodnia spotkanie z Black Albert. Będzie się działo
Komentarze
Prześlij komentarz